Sponsori/Parteneri


S-KARP
  Producator de incaltaminte outdoor ; Deviza brand-ului este "JOY TO GO” ,
aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP ! Oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.


OTI - …marca romaneasca, producatori mondiali…
In marea lor majoritate, articolele noastre sunt produse sub marca proprir OTI, de catre fabric renumite la nivel mondial pentru profesionalismul si calitatea executiei, iar la conceptia acestor articole amtinut cont de cerintele, exigentele, gusturile si pretentiile consumatorilor romani.

Isostar a fost creat in anul 1977 de medicul  si cercetatorul elvetian dr. Wander. Ideea sa era de a aplica principii stiintifice si medicale in cadrul efortului fizic, pentru  imbunatatirea performantei. Marca este construita in jurul conceptului de izotonicitate. Izotonic este o bautura sau un produs care are structura  moleculara asemanatoare cu sangele, ceea ce ii confera avantajul rehidratarii rapide (favorizand absorbtia de nutrienti) si asigurarea resurselor necesare atletilor in timp util – carbohidrati pentru energie, minerale pentru inlocuirea celor pierdute in timpul efortului intens, vitamine, etc.

XANDER Advertising  (Crafting Success) Agentie de publicitate full service.

DECATHLON   Sportul este pasiunea ta?
Vrei să ai provocări noi zi de zi?

Fă echipă cu noi !

Allview  este o companie braşoveană înfiinţată în anul 2002, al cărei obiectiv principal constă în dezvoltarea continuă a unor produse electronice inovatoare, printre care telefoane mobile Dual SIM si tablete. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor oferite şi facilităţilor asociate produselor sale.


In parteneriat cu Cheile Rasnoavei Adveture, ne dorim sa promovam un stil de viata activ si un turism responsabil.


Editura DHARANA  Din dorinţa de a apărea şi pe piaţa românească unele cărţi pentru
suflet, dragi nouă, pentru ca şi alţii să aibă acces la ele, în anul 1999 am înfiinţat editura Dharana. Sperăm să primiţi cu sufletul deschis înţelepciunea acestor cărţi care ne pot ajuta atât de mult în creşterea noastră spirituală. Am ales aceste cărţi cu dragoste şi sperăm să le găzduiţi în inima dumneavoastră iar sufletul lor să vă însoţească mereu, luminându-vă viaţa.


Circuitul „7 Munti din Gradina Carpatilor” este primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei. Provocarea este atingerea celor mai inalte varfuri din masivele muntoase Bucegi, Fagaras, Retezat, Metaliferi, Rodnei, Ceahlau si Piatra Craiului, in ascensiuni de vara si de iarna.

JUMP ADVENTURE - La baza tuturor marilor pasiuni e atractia primejdiei.
Nu exista voluptate fara ameteala vertijului.
Placerea amestecata cu teama ne imbata. Si ce poate fi mai teribil decat jocul?ZILE SI NOPTI s-a nascut in anul 2000, la Brasov, ca prezenta unica in domeniul revistelor informativ-culturale gratuite pe piata celei mai cunoscute zone turistice a Romaniei. Treptat revista a aparut si in alte zone ale tarii (centre studentesti si zone urbane aglomerate), ajungand in prezent sa acopere 30 orase. Continutul revistei: petrecerea timpului liber (evenimente culturale, petreceri, film),prezentarea locatiilor horeca si non-horeca, editoriale (interviuri, muzica, tv, sport)FOTOARTIS - Ne inspira 4 valori pe care le pastram mereu in actiunile noastre:  „implicare”, „calitate”, „diversitate”, „echipa”. Sloganul nostru spune ca „Schimbarea incepe cu o imagine”. Iar imaginile pe care le reprezentam sunt, fiecare in parte, dorinta noastra de schimbare in bine.

OUTDOOR Romania1. Nu iti fa din telecomanda un prieten!
2. Calculatorul este o necesitate pe care o poti minimiza. Nu ii deveni rob!
3. Elimina tot ce este stresant pentru tine prin miscare.
4. Daca tot vrei sa faci miscare, fa-o afara! E mult mai sanatos si mai ieftin.

Altitude EXPEDITIONS Team - este echipa care organizeaza expeditii in munti inalti, expeditii in zone izolate si greu accesibile si stagii de pregatire pentru aplinismul de altitudine. Este singura echipa din Romania care a organizat si condus expeditii in: mt. Giluwe - Papua Noua Guinee, Alam - Kooh, fata nordica,- Iran, varfuri peste 6500m in desertul Atacama, Circuitul 7 Volcanoes si Circuitul 7 Summits.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu